Дієтичний салат зі шпинату з авокадо та полуницею

Дієтичний салат зі шпинату з авокадо та полуницею

21.02.2023 Off By admin

Цей салат із шпинату з авокадо та полуницею з легкою заправкою ідеально підійде для повсякденного та дієтичного меню.
Складові:
– мигдальні пелюстки (п’ять ст. ложок);
– свіжий огірок великий (одна штука);
– полуниця найсолодших сортів (230 г);
– стигле авокадо (одна штука);

– суха гірчиця (одна шепітка);
– сир фета (68 г);
– сіль за смаком);
– свіжий шпинат (160 г);
– тонкомолотий перець чорний (за смаком);
– натуральний оцет яблучний (48 мл);
– кондитерський мак (17 г);
– Рідкий мед квітковий (38 мл).

Свіжий шпинат добре промити в холодній воді, перекласти його на друшляк і підсушити, потім відправити цей листовий овоч у салатник.
Промити полуницю, очистити її від листя, нарізати ягоди четвертинками, після цього нашаткувати тонкими півкільцями огірок, перекласти ці компоненти в салатник, додати фету, нарізану невеликими кубиками.
Злегка підсушити в сковорідці мигдальні пелюстки, остудити їх і пересипати в салатник разом з очищеним авокадо, нарізаним кубиками, після цього можна приготувати макову салатну заправку з інгредієнтів.
Перелити макову заправку в салатник, перемішати салат із шпинату з авокадо та полуницею, потім подавати його до столу.