Зелена квасоля з червоною цибулею та оливками

Зелена квасоля з червоною цибулею та оливками

21.02.2023 Off By admin

Малокалорійну та дуже корисну страву із зеленої квасолі, червоної цибулі та оливок рекомендується включити в меню тим, хто хотів би схуднути швидко та без будь-яких проблем.

Складові:
– анчоуси (три штуки);
– стручкова квасоля зелена (780 г);
– арахісова олія ароматна (48 мл);
– салатна цибуля червона (одна штука);
– оливки без кісточок (одна невелика банка);
– сіль (на смак);
– Червоний оцет винний (32 мл);
– свіжа кінза подрібнена (половина ч. ложки).
Промити всю квасолю стручкову, відрізати у всіх стручків кінчики, після цього поставити на помірний вогонь каструлю з відфільтрованою водою. Довести воду до сильного кипіння насипати на смак сіль, додати стручкову квасолю і варити її шість хвилин.
Після цього пересипати відварену квасолю на друшляк і підсушити і відправити на велику страву, після цього підготувати ще одну ємність. Викласти в неї необхідну кількість анчоусів, додати оливки нарізані, подрібнену петрушку, влити арахісове масло і винний оцет. Збити всі вищезгадані інгредієнти, далі приготовлену суміш викласти на відварену стручкову квасолю.
Почистити і нашаткувати тонкими півкільцями червону цибулю, перекласти її на блюдо, перемішати інгредієнти. Подавати зелену квасолю до столу в охолодженому або теплому вигляді.