Весняний овочевий суп із зеленою цибулею

Весняний овочевий суп із зеленою цибулею

21.02.2023 Off By admin

Навесні можна порадувати близьких, приготувавши їм чудовий овочевий суп із зеленою цибулею.

Складові:
– бульйон міцний курячий (півтора літра);
– рожевий перець свіжомелений (за смаком);
– великі бульби картоплі (п’ять штук);

– вершки середньої жирності (120 мл);
– морська сіль дрібного помелу (за смаком);
– селера (четверта частина бульби);
– невелика морква (одна штука);
– Зелена цибуля (180 г);
– добірні яйця курячі варені (п’ять штук);
– м’яка олія вершкове несолоне (58 г).

Влити достатню кількість курячого бульйону в широку каструлю, прогріти його на середньому вогні, після чого промити всі коренеплоди. Почистити їх, потім нашаткувати брусками корінь селери, а також моркву та картопляні бульби, перекласти ці компоненти в каструлю з киплячим бульйоном і продовжити процес варіння.

Далі підготувати важку невелику сковороду, розтопити в ній вершкове масло на слабкому вогні, потім додати рубану зелену цибулю і дві хвилини обсмажувати її. Після цього влити в сковорідку вершки, продовжити процес гасіння ще дві хвилини, потім відправити вершкову суміш із обсмаженою зеленою цибулею в каструлю.

Збити приготований овочевий суп блендером, потім додати рожевий перець, перемішати сіль і продовжити готувати на слабкому вогні ще дві хвилини. Порубати очищені курячі яйця, відправити в каструлю, перемішати приготовлений весняний овочевий суп і подавати в теплому вигляді.