Прикраса страв із желе

Прикраса страв із желе

27.07.2022 Off By admin

Однак, це буде марна праця. Тут мало мати тільки харчові барвники, ложечки та ножі, шприци та зразки. А, щоб зробити таку красу потрібен ще й навичка, тобто. досвід. І, який, художній смак.

Дуже коротко я розповім про технологію виробництва цього кулінарного дива:

потрібно зробити прозоре желе (на цукрі та лимонній кислоті)
потім, потрібно розчинити желатин (за інструкцією на упаковці), змішати цей желатин з молоком та харчовим барвником
ножем і/або ложкою робляться проколи в желе і в ці проколи вводиться шприцем підфарбований желатин (желе). Надлишки желе забираються з поверхні шедевра ганчірочкою змоченою у крижаній воді.
от і все. Досить просто.