Прикраса страв із желе
27.07.2022Однак, це буде марна праця. Тут мало мати тільки харчові барвники, ложечки та ножі, шприци та зразки. А, щоб зробити таку красу потрібен ще й навичка, тобто. досвід. І, який, художній смак.
Дуже коротко я розповім про технологію виробництва цього кулінарного дива:
потрібно зробити прозоре желе (на цукрі та лимонній кислоті)
потім, потрібно розчинити желатин (за інструкцією на упаковці), змішати цей желатин з молоком та харчовим барвником
ножем і/або ложкою робляться проколи в желе і в ці проколи вводиться шприцем підфарбований желатин (желе). Надлишки желе забираються з поверхні шедевра ганчірочкою змоченою у крижаній воді.
от і все. Досить просто.