Шніцель із курки

21.02.2023 Off By admin

Складові
Філе куряче – 200 г
Сіль – 3 г

мелений перець – 3 г
Рослинна олія – ​​30 мл
Яйце – 1 шт.
Панірувальні сухарі – 40 г

Як приготувати шницель з курки?
Наріжте куряче філе, як на відбивні тоненькими шматочками. Трохи відбийте їх, посоліть і поперчіть.
Розбийте в будь-який глибокий посуд яйце. Трохи його збовтайте вилкою. Вмочіть у ньому з двох сторін кожен шматочок філе.
В інший посуд насипте панірувальні сухарі. Обвалюйте кожну відбивну в сухарях.
У сковороді нагрійте олію. Викладіть куряче філе та обсмажте його з двох боків до золотистого кольору.
Вогонь зробіть середнім, щоб філе встигло приготуватися усередині. Для тонких шматочків достатньо 15 хвилин.
При подачі викладіть шницель із курки на блюдо, зверху викладіть будь-яку зелень для прикраси.