Рулет із свинини під апельсиновим соусом

Рулет із свинини під апельсиновим соусом

27.07.2022 Off By admin

Ніжний рулет із свинини, приготований під апельсиновим соусом у духовці, може стати чудовим варіантом гарячої ситної закуски.
Складові:
– солодка зерниста гірчиця (34 г);
– Сушений розмарин подрібнений (третина ч. ложки);
– м’ясний бульйон (чверть склянки);
– невеликі часточки часнику очищені (п’ять штук);

– апельсиновий джем (68 г);
– Вирізка свиняча (840 г);
– свіжомелений чорний перець (3 г).

У глибоку тарілку насипати сушений розмарин і мелений перець, додати|добавляти| роздавлений часник і солодку зернисту гірчицю, добре перемішати.
Промиту свинячу вирізку розкласти на столі, у центрі зробити не надто глибокий надріз, розкрити м’ясо як книжку. Далі необхідно змастити свинину гірчичною сумішшю та згорнути рулетом, зафіксувати міцною ниткою.
Перекласти м’ясний рулет у невелику форму з вогнетривкого матеріалу, змастити його з усіх боків сумішшю з апельсинового джему та м’ясного бульйону. Відправити рулет зі свинини під апельсиновим соусом у гарячу духовку, розігріту до 185 градусів та запікати п’ятдесят хвилин.

Далі м’ясний рулет перекласти на блюдо, нарізати шматками, полити апельсиновим соусом, що залишився, і подавати в теплому вигляді.