Як вибрати кухню

Як вибрати кухню

02.09.2017 Выкл. Автор admin
Кухонний простір, організоване практично і з комфортом, сьогодні скоріше не розкіш, а життєва необхідність. Адже кухня не дарма «центром домашньої всесвіту» і асоціюється у багатьох з затишком, теплом і п’янким ароматом приготовленої їжі. Вирішальною складовою кухонної ідилії, безумовно, вважається вдало підібраний гарнітур, який повинен бути не тільки функціональним, ергономічним, вміщати всю необхідну побутову техніку, а й гармонійно вписуватися в загальний інтер’єр, виглядати сучасно і привабливо. І багатьох господинь хвилює питання, яку ж меблі краще вибрати для кухні на замовлення. Орієнтуючись на поради і рекомендації, наведені в нашій статті, Ви легко здійсните правильний вибір. Зробити замовлення

Як вибирати кухонні меблі Сучасні виробники пропонують величезну різноманітність кухонних гарнітурів, відрізняються за конструкцією, стилю, наповненню і, звичайно ж, вартості.

Найбільшою популярністю користуються кухні класичного дизайну, при цьому стабільний попит супроводжує і лаконічний хай-тек, ультрамодний модерн і навіть «сільський» прованс. Вибираючи кухоннімеблі, в першу чергу слід керуватися Вашими індивідуальними можливостями і потребами. Враховуйте, що іноді за первісною зовнішньої «скромністю» прихована висока технологічність, практичність і зручність, а за «дорожнечею», навпаки, недовговічна фурнітура та дешеві матеріали. Отже, щоб вибрати відповідні меблі необхідно визначити бажану комплектацію і виконати виміри наявного простору.
Більшість виробників для зручності складання кухонних гарнітурів застосовують модульну систему. Добре якщо вкомплектації присутні невеликі шафки шириною 10-20 см, що дозволяють раціонально використовувати кожен відрізок вільного простору. Таким чином, підбирається необхідну кількість шаф або модулів під конкретні розміри. При цьому Ви маєте можливість як купити готову кухонні меблі, так і замовити індивідуальний проект, що максимально задовольняє Вашим вимогам і побажанням.Зробити замовлення

Якісні і цінові аспекти Розглянемо за елементами, на що слід звертати пильну увагу при виборі кухонних меблів: Фасади Безумовно, фасади найдорожча складова будь-якої кухонних меблів. Найдорожчі фасади виготовляють з ДСП, потім по зростаючій: з МДФ, дерева або алюмінієвого профілю. Найбільш практичними, зручними в догляді і довговічними вважаються фасади з ламінованого ДСП, або шпоновані, ламіновані і фарбовані МДФ-фасади.

Стільниця Другим за значимістю елементом кухонного гарнітура вважаєтьсястільниця. Їх вартість залежить від товщини і вологостійкості. Враховуйте, що навіть найдорожча стільниця вимагає дбайливого до себе ставлення. Корпус Корпуси сучасних кухонь робляться з ДСП, який вважається сучасним, адаптованим і безпечним матеріалом для меблів. Важливо, щоб кухонні шафи виготовлялися з ДСП високої якості, практичного і стійкого до дії миючих засобів. Кріплення Як відомо, дрібниці мають найбільш важливе значення, тому кріплення для кухонних меблів повинен бути міцним, довговічним і якісним.